CURRICULUM

Tinc 64 anys, des que vaig tenir us de raó política he estat actiu en favor d’arribar a assolir una República per Catalunya. Des que vaig militar a Nacionalistes d’Esquerra, des que vaig pertànyer a l’Assemblea de Catalunya, des quan vaig presentar-me a les eleccions municipals el 1979. Sempre al costat del moviment independentista.

MOTIVACIONS

Crec en la unitat del nostre poble, i crec que per a arribar-hi cal treballar persona a persona. Amb paciència, però sabent en tot moment quin és el pas a seguir. Només vivim una vida i viure-la en plenitud. Treballar en favor de la República Catalana és un del millors serveis que pot fer un català. Cal no defallir mai.

URL

DADES PERSONALS

Francesc Mercadé Teixidó

10-5-1957

Torredembarra

Home

DISTRICTE ELECTORAL

Camp de Tarragona